Miskahuszár

I. Miskahuszár utánpótlás torna - Pákozd

A Pákozdi Sport Egyesület idén először rendezte meg a Miszkahuszár utánpótlás tornáját. Április 28-án, szombaton gyűltek össze a gyerekek és szüleik a pákozdi sportpályán. A kispályás foci kupát az U11 és U13 korosztályok számára a Miska huszár nevében hirdették meg a szervezők.

A Pákozdi Sport Egyesület idén először rendezte meg a Miszkahuszár utánpótlás tornáját.

Április 28-án, szombaton gyűltek össze a gyerekek és szüleik a pákozdi sportpályán. A kispályás foci kupát az U11 és U13 korosztályok számára a Miska huszár nevében hirdették meg a szervezők. Mindkét korosztályban 5-5 csapat szerepelt a megmérettetésen (Pákozd-1, Pákozd-2, Pázmánd, Lovasberény, Csákvár). Sajnos, az utolsó pillanatban az egyik csapat nem tudott megjelenni, de ez a gyerekek játéklehetőségét és kedvét nem csökkentette. Körmérkőzéses formában zajlott a torna, 2x15 illetve 1x15 perces játékok voltak. A helyi Pákozdiak nagy létszámának köszönhetően 2-2 csapattal tudtak a tornán megjelenni, így minden gyermek sokat tudott focizni.

A szünetekben a segítőkész szülőknek köszönhetően bőven volt szendvics, üdítő és sütemény.

Az U11-nél a Pázmándiak, majd a Pákozdiak érdemelték meg az első kettő helyet, illetve az U13-nál Pákozdlett az első helyezett és Lovasberény kapta meg a második pozícióért járó Miskahuszár szobrocskát.

Legjobb kapusok Halász Gábor és Horváth Levente lettek a Pákozdiak közül, illetve legjobb játékos címért a pázmándi Hegyi Bence kaphatta meg a neki járó díjat Belegrai Pétertől, a Pákozd SE elnökétől.